Ja, så var det dags för det här enmansteamet att ta farväl för i år!!!
Har egentligen inte så mycket att tillägga en sån här “mellansäsong” – för det är vad jag vill kalla den.
För min del är det bara en tävling kvar – Klubbmästerskap! Tidigare år har KM avgjorts under tre deltävlingar, men i år blir det bara en. Så min nedåtgående trend, vad gäller KM resultat kommer nog hålla i sig, tyvärr!! 2010 Guld, 2011 Silver, 2012 Brons och 2013 lär väl då bli pokallös!

Har missat många SKCC i år p.g.a. motorkrångel – den senaste resan med motorn har varit att den skurit 3 ggr på raken.
Nu är den åter renoverad och i morgon ska jag köra in den – om det nu inte regnar förstås!
Förhoppningsvis ska den hålla den här gången. Vid det första raset gick kolven i småbitar. Kolv och cylinder fick bytas, andra och tredje raset kom direkt efter inkörning och därmed byte av kolv och cylinder. Nu är även vevaxeln bytt – så nu hoppas jag att allt ska gå bra.
Har du inget att göra så kan du ju alltid hålla tummarna…………

Nåväl nu går vi snart i ide – så vi hörs igen till nästa säsong!

mvh
pensionären